Wilujeng sumping di PHP.org

Dina situs ieu, urang miharep pikeun mantuan maranéhanana museurkeun PHP ku
kurban bebas tutorials PHP pikeun beginners, panengah, jeung siswa maju.

Spasi ngaran dina PHP

Jawad 0
Naon ngaranspasi dina PHP? Spasi ngaran dina PHP ogé didadarkeun salaku kualifikasi anu nyayogikeun dua fungsi utama pikeun program éta. Nganggo namesapce ngatur kode ku ngagolongkeun kelas…
Continue reading

Ciri dina PHP

Jawad 0
Dina tulisan ieu, anjeun bakal diajar sipat dina PHP. PHP - Naon sipat? Dina PHP, Anjeun bisa inherit ti ngan hiji kelas indungna. Ciri-ciri ngatasi watesan PHP ieu…
Continue reading

Interface dina PHP

Jawad 0
Dina tutorial ieu, urang bakal diajar antarmuka dina PHP. Naon antarmuka dina OOP? Antarbeungeut mangrupikeun kelas anu ngan ukur ngandung metode abstrak. Kalayan ngagunakeun antarmuka…
Continue reading
en English
X