Mirë se vini në PHP.org

Në këtë faqe, ne shpresojmë të ndihmojmë ata që janë të interesuar në PHP
ofruar mësime falas PHP për studentë fillestarë, mesatarë dhe të avancuar.

Tiparet në PHP

Xhevad 0
Në këtë artikull, do të mësoni tipare në PHP. PHP – Cilat janë tiparet? Në PHP, ju mund të trashëgoni vetëm nga një klasë prind. Tiparet e kapërcejnë këtë kufizim të PHP…
Vazhdo te lexosh

Ndërfaqja në PHP

Xhevad 0
Në këtë tutorial, ne do të mësojmë ndërfaqen në PHP. Çfarë është një ndërfaqe në OOP? Një ndërfaqe është një klasë që përmban vetëm metoda abstrakte. Duke përdorur ndërfaqen…
Vazhdo te lexosh
en English
X