Добредојдовте на PHP.org

На оваа страница, се надеваме дека ќе им помогнеме на оние кои се заинтересирани за PHP
нудејќи бесплатни PHP упатства за почетници, средни и напредни студенти.

Простори со имиња во PHP

Awавад 0
Што се именските простори во PHP? Именските простори во PHP се исто така опишани како квалификатори кои обезбедуваат две главни функции на програмата. Користејќи namesapce организирајте го кодот со групирање на класите…
продолжи да читаш
en English
X