Sugeng rawuh ing PHP.org

Ing situs iki, kita ngarep-arep kanggo bantuan sing kasengsem ing PHP dening
Kurban free tutorial PHP kanggo pamula, madya, lan siswa majeng.

Namespaces ing PHP

Jawad 0
Apa namespaces ing PHP? Namespaces ing PHP uga diterangake minangka kualifikasi sing nyedhiyakake rong fungsi utama kanggo program kasebut. Nggunakake namesapce, atur kode kanthi ngelompokake kelas…
Terus maca

Sifat ing PHP

Jawad 0
Ing artikel iki, sampeyan bakal sinau sipat ing PHP. PHP - Apa Sipat? Ing PHP, sampeyan bisa nampa warisan saka mung siji kelas induk. Sifat ngatasi watesan PHP iki…
Terus maca

Antarmuka ing PHP

Jawad 0
Ing tutorial iki, kita bakal sinau antarmuka ing PHP. Apa antarmuka ing OOP? Antarmuka minangka kelas sing mung ngemot metode abstrak. Kanthi nggunakake antarmuka…
Terus maca
en English
X